Klimatilpasning ved hjælp af grønne teknologier

Mangler du viden om teknologier og løsninger, når du planlægger i byens rum? Har du brug for inspiration til løsninger i stor eller lille skala? Vil du gerne vide mere om kystområder, LAR (Lokal Afledning af Regnvand) og behovet for integrerede løsninger? Så er dette kurset for dig.

Klimaløsning i by

Teoretisk sætter kurset fokus på klimaforandringer og tilpasningsstrategier. Vi gennemgår LAR-teknologier, herunder vandrensningsteknologier og lovgivning og sætter LAR-løsninger i sammenhæng med bæredygtig byudvikling samt analyse, planlægning og implementering.

Kurset vil kombinere praktiske diskussions-, dimensionerings- og designøvelser samt ekskursioner. Du kommer også med på Skovskolens klimakonferencen om KlimaXtremer som en del af kurset. Efter kurset har du opnået viden om klimaændringer i Danmark og internationalt, samt aktuelle tilpasningsstrategier og byrelaterede udfordringer som oversvømmelser, tørke, varmeøeffekt, og biodiversitet.

 

 

 

 

 

Undervisningen på modulet er fordelt på 3 undervisningsblokke à 2-3 dage. Modulet svarer til ca. 275 studiearbejdstimer og et pensum på ca. 850 sider. Modulet er på 10 ECTS-point. Til projektarbejdet indgår vejledning.

Kursusdatoer:
18. – 20. april 2023
9.-11. maj
11. maj deltager vi på Skovskolens Klimakonference, der er inkluderet i prisen. Du vil automatisk blive tilmeldt konferencen)
31. maj – 1. juni 2023
Aflevering 14. juni 2023
Eksamen uge 26 2023

Tilmeldingsfrist:
25. marts 2023

 

 

Tilmeldingsfrist

25. marts 2023

Deltag via Parkdiplomuddannelsen

8 kursusdage kr. 12.500 inkl. forplejning
Kurset er momsfrit.
Overnatning kan tilkøbes for 600 kr./nat (ekskl. moms), som faktureres særskilt efter modulets afholdelse.

Omstillingsfonden giver i øjeblikket op til 10.000 kroner i støtte til dig, der vil tage en diplomuddannelse.
Se her, hvem der kan søge

Deltag som enkeltfagskursist

8 kursusdage kr. 15.500
Undervisningen er momsfri, men fakturaen vil udspecificere forplejningen med moms.
Overnatning kan tilkøbes for 600 kr./nat (ekskl. moms).