Studieliv Skovskolen Djursland

På Skovskolen Djursland får du perfekte grønne rammer om din uddannelse. Skovskolen Djursland er et hyggeligt og nært studiested med gode muligheder for dig, der er glad for naturen.  

Skov- og landskabsingeniøruddannelsen, skov- og naturteknikeruddannelsen og vildtforvalteruddannelsen holder til på Skovskolen Djursland. Vores studerende har udviklet et superfedt studiemiljø på Skovskolen Djursland med vildmarksbad i skovbrynet, en samisk kaate, sheltre, bålpladser og fodboldbane. Studenterbaren hedder Kluppen, og vi har også træningsrum, der er gratis at bruge. I Skovskolen Djurslands fællesrum K4feen har vi spil, bordtennis og bordfodbold.

Skovskolen Djursland - skov- og landskabsingeniørstuderende hygger sig på fredagsbaren Kluppen

Er du til outdoor, vil du føle dig hjemme på Skovskolen Djursland. De helt store fritidsinteresser for studerende på Skovskolen Djursland er jagt, vandring, fiskeri, spejder, løb og MTB. Skovskolens studenterforening arrangerer fælles motionsaktiviteter, fester og jagtoplevelser.

Er der kantine på Skovskolen Djursland?

Ja! I kantinen på Skovskolen Djursland får du traditionel, god mad og kram. Kaffen er gratis! Skovskolen Djurslands kantine

Hvordan er undervisningslokalerne?

Skovskolen har rigtig gode rammer til undervisning både ude og inde. Fra klasselokalet kan du se trætoppene. Skovskolen Djurslands undervisningslokaler til skov- og landskabsingeniøruddannelsen Med naturen lige uden for døren er det nemt at omsætte teori til praksis og bruge naturen som klasseværelse: Skov- og landskabsingeniørstuderende på Skovskolen Djursland i gang med udendørs undervisning

Skovskolen Djurslands studerende har et eget arboret med hele 162 forskellige arter. Arboretet er med til at sikre et attraktivt studiemiljø med et højt fagligt niveau og kort vej fra pensumlisten til praksis. Samtidig spiller arboretet en vigtig rolle som ramme om det sociale liv til de frivillige arbejdsdage. Arboretet Skovskolen på Djursland

Hvor ligger Skovskolen Djursland og hvad med transport?

Skovskolen Djursland ligger i de store Løvenholmskove ved Auning - under en time fra Aarhus i bil 

Skovskolen Djursland
Eldrupvej 2
8963 Auning

Du kan komme til Skovskolen Djursland på flere måder:

 

Du kan rejse billigt med Flextur og gratis med Plustur til og fra Skovskolen fra udvalgte knudepunkter i Norddjurs Kommune, heriblandt Auning Busstation. Både Flextur og Plustur er kørsel med taxi, som du skal bestille senest 1 time inden turens start. Du kan bestille op til 14 dage i forvejen.

 • Sådan bestiller du Flextur mellem Auning og Skovskolen
  Flextur mellem Auning og Skovskolen koster 22 kr. Du kan bestille Flextur via Rejseplanen, Midttrafiks app eller telefonisk på 87 40 83 00. For at komme mellem Skovskolen og Auning skal du bestille en Flextur mellem Auning Busstation og en adresse ved Skovskolen, for eksempel Eldrupvej 2, 8963 Auning.
  Læs mere om Flextur her www.midttrafik.dk/flextur 
 • Sådan får du tilbudt Plustur mellem Auning og Skovskolen
  På Rejseplanen får du tilbudt en gratis Plustur mellem Auning og Skovskolen, hvis en del af din rejse foregår med bus, tog eller letbane – søg på Eldrupvej 2, 8963 Auning. Du får herefter tilbudt en samlet rejse med f.eks. bus og Plustur. Din Midttrafik-billet (fx enkeltbillet, pendler-kort eller ungdomskort) til bussen gælder som rejsehjemmel, så din Plustur er gratis.
  Læs mere om Plustur her www.midttrafik.dk/plustur 

 

 

 • Fra Randers: Bus 212 eller bus 214 til Grenåvej/Pindstrupvej.
 • Fra Aarhus: Letbanen til Ryomgård Station og bus 214 til Grenåvej/Pindstrupvej.

Fra stoppestedet Grenåvej/Pindstrupvej er der 3 km til fods - en cykel er en god ide.

 

 

Den offentlige transport til Skovskolen Djursland er en udfordring, men lad den ikke slå dig ud. Vores studerende kører som regel fire-fem sammen og deles om transportudgifterne. Transporten bliver hurtigt en del af fællesskabet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er der kollegium på Skovskolen Djursland? 

Ja - Skovskolen Djursland har et kollegium i to etager med 52 kollegieværelser, fælles køkken og opholdsstue. Alle værelser har eget bad og toilet.

Vælger du at bo på kollegium på Skovskolen Djursland, mens du går på skov- og landskabsingeniøruddannelsen, bliver du en del af en hyggeligt studiemiljø tæt på skov og natur.

Fællesrum på kollegiet, Skovskolen Djursland

 

Kollegieværelserne på Skovskolen Djursland er ca. 13,5 m2, har eget bad og toilet og ligger i et samlet kollegium i to plan med 26 kollegieværelser.

 

 

Værelserne på Skovskolen Djursland er møbleret med seng, sengeskuffe, sengelampe, skab, reol, skrivebord, skrivebordslampe, stol og persienner.

Der er ikke våbenskab på værelserne, men Skovskolen Djursland har et rum med våbenskabe, du kan leje nøgle til.

Kollegium Skovskolen Djursland

Skovskolen Djursland - kollegieværelse med eget bad og toilet

Skovskolen Djurslands kollegium

 

 

Skovskolen Djurslands kollegium har stort fællesrum og køkken indrettet med spisebord, stole og sofagrupper. Vi har fælles vaskerum med vaskemaskiner og tørretumbler.

Fællesrum og køkken - Skovskolen Djursland

Skovskolen Djurslands kollegium med fællesrum og køkken Skovskolen Djurslands kollegium med stue

 

 

Du kan først ansøge om kollegieværelse på Skovskolen Djursland, når du er optaget på skov- og landskabsingeniøruddannelsen og har modtaget dit optagelsesbrev.

 

 

Der er stor efterspørgsel efter at få et værelse på Skovskolen Djurslands kollegium. Værelserne fordeles mellem ansøgerne af Skovskolens sekretariat. Vi fordeler værelser efter geografisk afstand til Skovskolen Djursland fra din aktuelle bopæl. Det betyder, at dem, der kommer længst fra Skovskolen Djursland, først tilbydes værelse.

Studerende, der ikke kan tilbydes plads, kommer på ventelisten, som administreres af Skovskolens sekretariat. Når der bliver værelser ledige i løbet af året, beslutter sekretariatet, hvem på ventelisten, der får tilbudt værelset. Det gør vi ud fra geografisk afstand. Ud over det kan sekretariatet i særlige tilfælde tilgodese en ansøger ud fra personlige, sociale hensyn.

 

 

Forsikringer
Hvis du skal bo på Skovskolen Djursland eller ønsker at opbevare grej i Skovskolen Djurslands redskabsrum, henstiller vi til, at du er forsikret mod tyveri af værktøj, cykel, inventar mv. Skovskolen Djursland påtager sig intet erstatningsansvar.

Husdyr
Det er ikke tilladt at holde husdyr på Skovskolen Djursland. På Skovskolen Djurslands arealer skal besøgende hunde altid føres i snor, og de må ikke opholde sig i Skovskolen Djurslands bygninger og biler. Der er indrettet hundegårde på Skovskolen Djursland. De er udelukkende til rådighed for studerende på Vildtforvalteruddannelsen, som har hunde med.

 

 

 

 

Du har rådighed over dit kollegieværelse fra onsdag i uge 35 til og med juni på dit andet studieår.

Du kan opsige dit værelse med 1 måneds varsel pr. den første i en måned.

 

Spørgsmål om Skovskolen Djursland? 

Jens Henrik Heidemann
Mail: jhh@ign.ku.dk
Telefon: 35 33 15 75