Skovskolens studiemiljø – Københavns Universitet

Skovskolen > Uddannelser & efteruddannelser > Skovskolens studiemiljø

Skovskolens grønne studiemiljø

Studiemiljøet på Skovskolen fås ikke meget bedre. Vi bor midt i naturen ved Gribskov og med udsigt over Esrum Sø

På Skovskolen i Nødebo nord for Hillerød mødes elever og studerende og alle dem, der kommer her for grønne kurser og efteruddannelser. Også vores jyske afdeling, Eldrupgård, har et grønt studiemiljø midt i Løwenholmskovene på Djursland.

Fritid og friluftliv på Skovskolen

På Skovskolen smelter studieliv og fritid sammen. Her kan du møde andre, der også brænder for skov, natur og friluftsliv. 

Her har du gode rammer, hvis du er til for eksempel jagt, lystfiskeri, kano, kajak, spejder, mountainbike, løb eller fodbold. Vi har også to shelterpladser, to trætophytter, klatremaster og en skovparkourbane.

Skovskolens studenterforeninger arrangerer både sociale og faglige oplevelser, for eksempel ekskursioner og foredrag.

Inden døre kan du i gymnastiksalen spille hockey, basket eller badminton, og vi har også et motionsrum med et par maskiner.

Skovskolens Spisehus

Glem alt om kedelig studiekantine - Skovskolens Spisehus holder til i en af de gamle stråtækte bygninger og med en god gårdhave til:

Her kan du købe lækker frokost alle ugens dage. Kaffen er gratis! Princippet er 'Ingen kop - ingen kaffe' - så medbring din yndlingskop. Se mere om Skovskolens Spisehus

Fester og fredagsbar på Flækken

Vores blokhusbygning Flækken er det sociale samlingspunkt om studielivet på Skovskolen. Her er typisk åbent til fredagsbar og til vigtige arrangementer i løbet af året.

Hvert år arrangerer Skovskolens studerende Løvfaldsfest og Løvspringsfest.

Landsbyen - Skovskolens kollegium

Skovskolen har sit eget kollegium, og vi lejer også værelser ud til studerende i forbindelse med faglige arrangementer.
Se mere om Skovskolens kollegium og værelser

.

Transport

Skovskolen ligger 8 km fra Hillerød Station, og bus nr. 307 kører direkte. Fra Hillerød er der tog videre til København, Helsingør, Gilleleje og Hundested. Skovskolen ligger 5,5 km fra Gribsø Station på Gribskovbanen og 6 km fra Grønholt Station på Lille Nord-banen.

Udendørs undervisning

På Skovskolen har vi naturen lige uden for døren. Det gør det nemt at omsætte teori til praksis og bruge naturen som klasseværelse.

Vi ses på Instagram