Kollegieværelse på Skovskolen – Københavns Universitet

Kollegieværelse på Skovskolen

Skovskolen har sit eget kollegium til dig, der gerne vil bo på skolen. Kollegiet hedder 'Landsbyen' og består af små huse og et fælleshus

Kollegiet består af små huse med hver især fire værelser, 2 badeværelser, et tekøkken og et lille viktualierum, hvor der også er plads til opbevaring. En anden del af kollegiet er et hus med 10 værelser samt fælles opholdsstue og køkken.

Når du er optaget på et studium og har modtaget dit optagelsesbrev fra Erhvervsakademiet Sjælland (Have- og parkingeniør) Københavns Universitet (Skov- og landskabsingeniør) eller Københavns Professionshøjskolen (Natur- og kulturformidler) kan du søge om et værelse på Skovskolen.

Landsbyens fælleshus

I fælleshuset finder du et større køkken med gode muligheder for madlavning. Yderligere i fælleshuset er der to tv-stuer, et kælderrum med opbevaringsrum og vaskefaciliteter. Der er indbygget pejs, som både fungerer indvendig og udvendig i fælleshuset. Her kan du en sommeraften nyde aftenen i skæret fra ilden i pejsen på terrassen foran fælleshuset.

Betingelser og priser
Prisen for at bo på kollegiet på Skovskolen er 2.060 kr. (pr. 1. september 2018) om måneden alt inklusive. Der er internetforbindelse på alle værelser.

Priser for øvrig leje af værelser

Priser for kost og logi

Beboerrådet
Beboerrådet består af en lille gruppe studerende, som varetager de fælles interesser, der er for de studerende, der bor på skolen. Her kan du gøre din indflydelse gældende og komme med nye forslag og gode idéer.

Kontakt Merete Tønder, mtoe@ign.ku.dk, tlf. 35 33 15 96 for mere information.