Kollegieværelse på Skovskolen – Københavns Universitet

Kollegium og værelser på Skovskolen

Skovskolen har sit eget kollegium, og vi udlejer også værelser til studerende både i Nødebo og vores jyske afdeling, Eldrupgård

Landsbyen, Skovskolens kollegium i Nødebo, består af en klynge små sorte træhuse. I hvert hus er der fire kollegieværelser, to badeværelser, tekøkken og viktualierum. På kollegiet er der også et hus med ti kollegieværelser, fælles opholdsstue og køkken.

Fælleshuset på kollegiet

I kollegiets fælleshus finder du:

  • Større køkken med gode muligheder for madlavning
  • To tv-stuer, et kælderrum med opbevaringsrum og vaskefaciliteter
  • Indbygget pejs, som både fungerer indvendig og udvendig i fælleshuset. 

Søg om kollegieværelse på Skovskolen

Når du er optaget på et studium og har modtaget dit optagelsesbrev, får du informationer om hvordan du søger et værelse på Skovskolen.

Hvordan fordeles kollegieværelserne?

Der er stor efterspørgsel efter at få et værelse på Skovskolens kollegium. Værelserne fordeles mellem ansøgerne af Skovskolens værelsesudvalg. Vi fordeler værelser efter geografisk afstand til Skovskolen fra din aktuelle bopæl. Det betyder, at de, der kommer længst fra Skovskolen - typisk fra Jylland - først tilbydes værelse.

Er der en venteliste?
Studerende, der ikke kan tilbydes plads, kommer på ventelisten, som administreres af værelsesudvalget.  Når der bliver værelser ledige i løbet af året, beslutter værelsesudvalget hvem på ventelisten, der får tilbudt værelset. Det gør vi ud fra afstand til Skovskolen fra din aktuelle bolig og hvor længe, du har stået på venteliste. Ud over det kan værelsesudvalget i særlige tilfælde tilgodese en ansøger ud fra personlige, sociale hensyn.

Beboerrådet

Beboerrådet består af en lille gruppe studerende, som varetager de fælles interesser, der er for de studerende, der bor på skolen. Her kan du gøre din indflydelse gældende og komme med nye forslag og gode idéer.

Værelsespriser for studerende

Skovskolens studerende kan leje værelser i forbindelse med faglige arrangementer som for eksempel sommerkurser eller praktikværtaften. Hvis det ikke er fagligt relateret, kan du som studerende leje værelser til Skovskolens almindelige listepriser.

Kollegieværelse pr. måned Uge Dag
Enkeltværelse 2090 600 150
Dobbeltværelse 400 110


Kontakt Merete Tønder, mtoe@ign.ku.dk, tlf. 35 33 15 96 for mere information.