Skovskolens organisation

Skovskolen er organiseret i to centre, der begge har aktiviteter både på Skovskolen Nødebo (Sjælland) og Skovskolen Eldrupgård (Jylland)

Skovskolens forstander Rasmus Kjær

Forstander: Rasmus Kjær

Uddannelsescenter

Her er Skovskolens uddannelser, efteruddannelser og kurser samlet for Skovskovskolen på Djursland og Skovskolen i Nødebo (Sjælland).

Uddannelseschef: Vakant

Ressourcecenter

Skovskolens ressourcecenter rummer Skovskolens tværgående funktioner:

• Uddannelsesadministration og vejledning
  • Drift Djursland og Nødebo
  • Økonomi, budget og HR
  • Skovskolens Spisehus Djursland og Nødebo

Ressourcechef: Merete Tønder

Skovskolen i tal

Hvor mange mennesker uddanner Skovskolen? Hvor mange bor her og hvor mange medarbejdere er vi? Se Skovskolens nøgletal:

• Siden 1990 er Skovskolen vokset fra 139 årselever til over 600
  • I alt er 480 studerende indskrevet på en professionsbachelor på Skovskolen, heraf 100 på Skovskolen Eldrupgård
  • 350 elever er i gang med en uddannelse som skov- og naturtekniker (EUD), heraf cirka 150 på Skovskolen Eldrupgård
  • Skovskolen har 138 kollegieværelser: 86 på Skovskolen i Nødebo og 52 på Skovskolen Eldrupgård. Derudover har vi 48 dobbeltværelser og 12 enkeltværelser til elever og kursister i Nødebo og 26 dobbeltværelser og 3 enkeltværelser til elever og kursister på Eldrupgård.
  • Der er 64 ansatte på Skovskolen i Nødebo og 18 på Skovskolen Eldrupgård
  • Hvert år er 75 mennesker i gang med en efteruddannelse på friluftsvejlederuddannelsen og parkdiplomuddannelsen
  • I alt har vi op mod 1.000 kursister på AMU om året, heraf cirka 350 på Skovskolen Eldrupgård
  • Hvert år danner Skovskolen i Nødebo rammen om cirka 75 konferencer og arrangementer med teambuilding for virksomheder og myndigheder årligt