FriluftsCamp i efterårsferien for unge – Københavns Universitet

Skovskolen > Om Skovskolen > Kalender > FriluftsCamp i efterår...

FriluftsCamp i efterårsferien for unge 

I efterårsferien er der gratis FriluftsCamp på Skovskolen for dig, der er 13-17 år og har en forælder, der er veteran

Hvad skal vi lave?

Du skal prøve en masse sjove og spændende friluftsaktiviteter, lige fra det actionprægede til det mere rolige og hyggelige. Vi skal ud i naturen og lave lejr, og undervejs skal vi lege og konkurrere med og mod hinanden. Du skal bygge bivuak, tænde bål og lave mad på det. Om aftenen vil der være fællesunderholdning og bål. Der er også masser af tid til at hygge og dase med de andre på campen.
Se infofolder i en printvenlig version

Hvordan skal vi overnatte?

Som udgangspunkt overnatter vi udenfor på forskellige måder. Det kunne være bivuak, shelter, kåte (stor tipi), eller oppe i træerne. Hvis der er rigtig dårligt vejr, har vi adgang til indendørs sovefaciliteter.

Hvor er det?

Vi har base på Skovskolen i Nødebo, der er et uddannelsessted for grønne uddannelser. Skovskolen ligger tæt på Esrum sø og midt i Gribskov.

Bare rolig, forældre…

De unge er omgivet af voksne, uddannede friluftsvejledere gennem hele campen. Vejlederne har pædagogisk erfaring og de nødvendige kompetencer inden for friluftsliv. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte campleder Katrine Caspersen på mail.

Hvad koster det?

Det er gratis at deltage, men det er en forudsætning, at din mor eller far er veteran. Det eneste, du selv skal sørge for, er transporten til og fra Skovskolen i Nødebo.

Hvornår er det?

Campen starter mandag den 15. oktober klokken 10. Du har mulighed for at overnatte på Skovskolen fra søndag aften, hvis du kommer  langvejs fra. Campen slutter lørdag den 20. oktober klokken 13. Din familie er meget velkommen til at deltage i afslutningen af campen lørdag formiddag.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du tilmelder dig her på siden senest 1. september 2018.
Tilmeld dig FriluftsCamp

Der er et begrænset antal pladser på campen, så det er efter først-til-mølle. Når du er tilmeldt, vil du modtage et deltagerbrev med flere informationer om campen. Tilmeldingen er bindende, så husk at sætte et stort kryds i kalenderen. 

Hvad skal jeg kunne?

Du behøver ikke at have erfaring med friluftsliv, det sørger vi for at give dig. Du skal bare have lyst til masser af udendørs oplevelser sammen med andre unge. 

Hvad skal jeg have med?

Du får tilsendt en pakkeliste, når du er tilmeldt FriluftsCampen. Kort sagt skal du have en varm sovepose, et liggeunderlag, en rygsæk, tøj og sko, du kan bevæge dig i udendørs.

FriluftsCampen arrangeres i et samarbejde mellem Veterancentret, Dansk Folkehjælp, Center for Børn og Natur og Skovskolen, Københavns Universitet.