Afskedsreception for Bjørn Engtorp

Bjørn Engtorp

Fredag 3. december siger vi farvel til Bjørn Engtorp, som vi har haft den glæde at have her på Skovskolen i nu 35 år

Bjørn blev i 2019 diagnosticeret med kræft, som nu har bredt sig til hjernen, og vi ved, at vi desværre ikke får Bjørn tilbage på Skovskolen. Vi vil derfor gerne se dig til reception 3. december klokken 12.00-15.00 for at fejre Bjørns liv og virke her på Skovskolen.

Lige fra elevtiden på 800-gangen med Bo Teglhus som værelseskammerat har Bjørn været en innovativ og fagligt skarp sprællebasse, som skaber liv og glæde blandt såvel elever som kolleger og samarbejdspartnere. Glæden over at lege med træ og at gøre en forskel for mennesker og især børn, der kommer fra svære kår, har været den grønne tråd gennem Bjørns arbejdsliv. Ud over de utallige timer i undervisningslokalerne indendørs som i skoven har Bjørn engageret sig i alt fra integrationsprojekter til projekter for ledige, lokale rødder og udsatte unge gennem årtier. Han er gået foran i at bringe blokhusbyggeri til Danmark i tæt samarbejde med Mikkel Johansen og har sat sit præg på faget Træ og innovation.

Kom og vær med til at fejre Bjørn og del meget gerne invitationen her med andre, der kender Bjørn, så vi sikrer, at alle får mulighed for at sige godt farvel.