Besøg os – Københavns Universitet

Skovskolen > Om Skovskolen > Besøg os

Kom på besøg på Skovskolen

Du er altid velkommen til at besøge Skovskolen både i hverdage og weekender. Vil du gerne opleve Skovskolen som enten studiested eller mål for en tur i det fri, har vi også mange åbne arrangementer i årets løb

Studerende for en dag

Vil du opleve studiemiljøet og prøve hverdagen som studerende på Skovskolen?  Så kan du komme med en af vores studerende og følge undervisningen og dagligdagen.
Tilmeld dig som studerende for en dag 

Åbent Hus

Hør om alle Skovskolens grønne uddannelser og efteruddannelser fra de studerende selv. I starten af marts hvert år er der Åbent Hus på Skovskolen. En oplagt mulighed for at opleve Skovskolen live og snakke med vores studerende.
Se mere om Åbent Hus 2019 på Skovskolen

Skovens Dag

Skovskolen Jylland inviterer til Skovens Dag hvert år. Her er et væld af aktiviteter i naturen, og du får mulighed for at høre om alle mulighederne hos Skovskolen Jylland - Eldrupgård. Skovens Dag ligger første søndag i maj hvert år. 

Naturens Dag

Hvert år besøger flere tusinde mennesker Skovskolen til Naturens Dag. Her er et væld af gratis aktiviteter, god mad og mulighed for at møde vores studerende og opleve, hvad de kan. Naturens Dag ligger den anden søndag i september hvert år. 

Studiepraktik

Er du student eller på dit sidste år i gymnasiet, har du mulighed for at prøve at være studerende på Skovskolen i tre dage i uge 43. Her følger du et specielt tilrettelagt praktikprogram og får studiemiljøet, læserytmen og de sociale aktiviteter under huden.
Hold dig orienteret på studiepraktik.nu

Skovskolens Julemarked

To weekender hvert år arrangerer Skovskolens studerende julemarked. Ud over at købe juletræ, deltage i hyggelige juleaktiviteter og smage lidt julegodter er dagen en oplagt mulighed for at møde de studerende.
Følg med på Skovskolens Julemarkeds Facebookside

Oplev Skovskolens studiemiljø