Udsætning af fuglevildt

Skal du udsætte mere end 100 fugle på en ejendom, er dette kursus noget for dig

I dag kræver udsætninger på mere end 100 fugle (agerhøns, fasaner og gråænder) at du har gennemgået og bestået Miljøstyrelsens obligatoriske uddannelse om udsætning af fuglevildt

Forudsætning for optagelse

Du skal være i besiddelse af jagttegn og have kendskab til jagt, jagtmåder og vildt.

Indhold af uddannelsen

Formålet med uddannelsen er at du får et solidt kendskab til relevant lovgivning, dyrevelfærd, markvildtets biologi, dyre- og jagtetik samt natur- og miljøbeskyttelse.

Følgende emner vil blive gennemgået:

• Relevant lovgivning om jagt og regulering, dyrevelfærd, dyre- og jagtetik og natur- og miljøbeskyttelse
  • Relevant lovgivning om brak og god landbrugs- og miljømæssig stand (GLM)
  • Etiske regler vedrørende opdræt og udsætning af fuglevildt.
  • Markvildtets biologi, herunder krav til føde og dækning/redeskjul i det åbne land.
  • Anvendelse af fælder og deres udformning og brug.
  • Relevante regler under Fødevarestyrelsen og Landbrugsstyrelsen
  • Ekskursion til en ejendom, hvor implementeringen af en biotopplan er iværksat.

2 dages kursus
Prisen er 1.750,-
Prisen inkluderer undervisning, undervisningsmateriale samt formiddags- og eftermiddagskaffe.

Her følger link til tilmelding, så snart vi er klar.