Studiemiljø – Københavns Universitet

Skovskolen > Uddannelser > Studiemiljø

Studiemiljø

Skovskolen ligger midt i naturen ved Gribskov og med udsigt over Esrum Sø. Her danner skoven og naturen den perfekte ramme om et grønt studiemiljø

Skovskolen ligger smukt placeret i Nødebo nord for Hillerød og er et fagligt centrum for en række grønne uddannelser og efteruddannelser  inden for skov, park og natur. Placeringen midt i naturen gør det nemt at omsætte den teoretiske indlæring til praksis, når øvelser og opgaver løses med naturen som klasseværelse.

Du kan leje et kollegieværelse med tekøkken og får adgang til en række faciliteter som eksempelvis gymnastiksal, friluftsudstyr, gruppelokaler samt Skovskolens Spisehus, hvor du kan købe sund og velsmagende mad.

Sport og fritid

De mange forskellige uddannelser på Skovskolen skaber et spændende og alsidigt miljø, hvor elever, studerende og kursister med mange forskellige baggrunde mødes.

Udelivet kan du dyrke for fuld udblæsning: Kano, kajak, spejder, lystfiskeri, jagt, løb, fodbold, havedyrkning, mountainbike, skovparkour eller masteklatring.

Inden døre kan du i sportshallen spille hockey, basket eller badminton, og du kan styrketræne i motionsrummet.

Skovskolen huser flere studenterdrevne foreninger inden for bl.a. jagt, fiskeri og ikke mindst hyggebaren 'Flækken', som er det sociale samlingspunkt. Foreningerne afholder en del arrangementer, både sociale og faglige, fx Løvsprings- og Løvfaldsfest, ekskursioner, foredrag mm.

Vores tilhørsforhold til Frederiksberg Campus giver mulighed for, at du kan deltage i fester og andre arrangementer, fx fredagsbar på 'A-vej'.

Transport

Bus nr. 307 kører direkte fra Hillerød Station til Skovskolen. Fra Hillerød er der togforbindelse, både til Storkøbenhavn og til byer i Nordsjælland. Skovskolen ligger 5,5 km fra Gribsø Station på Gribskovbanen og 6 km fra Grønholt Station på Lille Nord-banen.