Benyt Skovskolens naturlegeplads – Københavns Universitet

Skovskolen > Om Skovskolen > Booking af faciliteter > Naturlegepladsen

Benyt Skovskolens naturlegeplads

Børn og barnlige sjæle i alle aldre kan benytte Skovskolens legeplads til at klatre, balancere, kravle, hoppe, gynge, rutsje, sidde og stå.

Skovskolens naturlegepladsHer er også borde og bænke, ly for regn og blæst for mindre grupper og masser af muligheder for at gemme sig.

Legepladsen ligger i skovkanten, ud til hovedstien (se kort), og blev etableret i 2007. Hvert element er unikt, overvejende bygget i træ og designet og bygget af elever på Skovskolen som led i deres uddannelse. Sådan vil det også være fremover. Legepladsen er derfor i konstant forandring.

Legepaldsen er til frit brug. Faciliteten kan ikke beslaglægges af en gruppe. Giv derfor plads, hvis andre også ønsker at benytte stedet, mens du er der.

Husk at tage jeres affald med jer, når I forlader stedet.

NB! Bemærk, at du ikke må afholde kommercielle arrangementer på Skovskolen