Book Skovskolens kaate – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Skovskolen > Om Skovskolen > Booking af faciliteter > Kaaten

Book Skovskolens kaate

I det sydvestligste hjørne af Skovskolens areal (se kort) ligger det samiske telt, kaldet ’Kaaten’. Kaaten kan bruges både som spisesal, undervisningslokale og til overnatning.

KaatenDet korrekte navn for et samertelt af denne type er egentlig ’Lavvo’, men teltene hedder forskelligt, alt efter hvor i Skandinavien, de kommer fra. Skovskolens telt er bygget af et finsk firma, der kalder det en kaate.

Samernes telte – også kaldet Nordens tipier – var oprindelig bygget i træ og rensdyrskind. Skovskolens kaate er af træ og bomuldslærred.

Der er et stort bålsted inde i Skovskolens kaate. De i alt ti bord/bænke sæt i og uden for kaaten er mobile, så I kan indrette jer, som det passer bedst. To af de udendørs bord/bænke sæt er overdækkede.

På pladsen omkring kaaten finder I desuden et das (som I får nøgle til, når I har fået godkendt bookning) og to skraldespande.

Bemærk, at I kan tilkøbe opdækning og mad og drikke fra Skovskolens Spisehus. De kan levere alt fra den enkle picnic til stor middag inkl. hvide duge og kandelabre. Kontakt køkkenleder Heidi Rübech Pedersen på hrp@ign.ku.dk, hvis det har interesse.

Pris: kr. 3.000,- ekskl. moms.

NB! Bemærk, at du ikke må afholde kommercielle arrangementer på Skovskolen!


Booking / forespørgsel på Kaaten

Du skal sende en forespørgsel på at booke Kaaten ved at udfylde og sende formularen herunder. Skovskolen vender tilbage hurtigst muligt med svar.

Ønsket dato og tidspunkt

Om institutionen / gruppen

Felter markeret med * skal udfyldes.