Lokaler og faciliteter – Københavns Universitet

Skovskolen > Kursusfaciliteter > Lokaler og faciliteter


Kursusfaciliteter på Skovskolen

Stemningen og den enestående placering gør Skovskolen til den ideelle ramme for kurser, konferencer og medarbejderseminarer

På Skovskolen finder I alle de kursus- og konferencefaciliteter, der skal til for at sikre en vellykket afvikling af jeres arrangement. Fra moderne mødelokaler og konferencesal til overnatningsfaciliteter og et ualmindelig godt køkken. 

Moderne kursusfaciliteter
Indendørs råder vi over moderne mødelokaler og et fleksibelt og veludstyret auditorium med plads til 140 personer. Til internatkurser er det muligt at leje enkelt- og dobbeltværelser og fællesfaciliteter til den sociale del. Vi har plads til ca. 30 overnattende gæster.

Nordisk køkken
Skovskolens Spisehus er et nordisk køkken, der leverer sund og dejlig mad til arrangementerne.  

Oplevelser i naturen
Skovskolen giver talrige muligheder for at inddrage naturen og friluftsoplevelser som en del af opholdet. Enten som pusterum mellem oplæg og møder, eller med specialdesignede udendørsaktiviteter, der udfordrer og udvikler deltagerne. Skovskolens udendørsfaciliteter kan gøre jeres arrangement til noget helt specielt. Brug f.eks. shelterpladser til gruppediskussioner, spis frokost i bålhytten, tag en legetime i skoven eller en vandring med en naturvejleder. I kan også lære at klatre 20 meter op ad en træstamme!

Kursusfaciliteter hos Skovskolens jyske afdeling
Skovskolen har også smukke kursus- og konferencefaciliteter i Jylland på vores afdeling Eldrupgård i Auning på Djursland.