Urbane grønne områder – Københavns Universitet

Skovskolen > Forskning og udvikling > Urbane grønne områder

Projekter om urbane grønne områder

Skovskolen arbejder med forskning og udvikling i urbane grønne områder. Se hvilke projekter om urbane grønne områder, vi arbejder med:

Samarbejde over landegrænser om byens grønne områder

Der er kræfter i gang mange steder i verden for at blive klogere på, hvordan man med grønne løsninger kan nedsætte de negative effekter af forurening og klimaforandringer i byerne.

Fire konkrete organisationer – her i blandt Skovskolen - er i projektet PROGRESS gået sammen om at dele og dermed sprede viden om disse løsninger. PROGRESS står for Professional exchange programme on urban green spaces management.

Målet er at gøre endnu flere fagpersoner i stand til at fremme bæredygtig udvikling og drift af byens grønne områder. Hvert af de fire steder er værter for et internationalt arrangement for bl.a. landskabsarkitekter, byplanlæggere, ledere af byudviklingsprojekter, entreprenører, grønne ingeniører som fx have- og parkingeniører, undervisere, forskere og studerende; de fagligheder, der på den ene eller anden måde har indflydelse på, hvordan naturen i byerne skal se ud i fremtiden.  

Projektet er under Erasmus+, EUs uddannelsesprogram, og har fire partnere: Franske Orchis Ingénierie, spanske Eco-Union, belgiske GoodPlanet og danske Skovskolen.

For mere information, kontakt Anne Mette Dahl Jensen på amdj@ign.ku.dk