Naturens spisekammer – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Skovskolen > AMU-kurser > AMU-kursusoversigt > AMU-kurser > Naturens spisekammer

Naturens spisekammer

Naturens spisekammer

Et madlavningskursus i naturen med de råvarer skov og mark kan frembringe, såsom urter, bær, svampe, fisk og vildtkød, som du indsamler og tilbereder f.eks. over bål. Kurset har særligt fokus på de oplevelser, der kan formidles gennem indsamling og tilberedning af drikke og spise fra naturens spisekammer. Hygiejne er et andet vigtigt element.

Mere information om kurset

Hvem kan deltage i AMU-kurser?
Praktiske oplysninger og priser

Klik på en startdato og tilmeld dig

Startdatoer og afholdelsessteder i 2018
02.07.2018 kviknr. 101582an18spisek27 Nødebo
24.09.2018 kviknr. 101582an18spisek39 Nødebo

Datoer for næste års kurser kommer på hjemmesiden i oktober

Forudsætninger

Ingen

Varighed

5 dage

Fagkode

06941 - Dette AMU-kursus er et enkeltfag fra Skov- og naturteknikeruddannelsen